top of page

Själsliga relationer

Tvillingsjäl, själsfrände, karmisk relation

Själsliga relationer väcker starka känslor, djupa speglingar och lika mycket vackra stunder som utmanande.
Vägen till att möta sin själsfrände eller tvillingsjäl går genom oss själva. Jag brukar säga att egentligen så handlar det ingenting om den andre utan allt om oss själva. Att möta en själslig relation är att möta sig själv på alla nivåer.

Jag har väglett människor sedan 2004 men det var 2008, efter ett eget djupt själsligt kärleksmöte, som mitt intresse för detta ämne väcktes och sedan dess har jag hjälpt, väglett och coachat tusentals människor i Sverige men även utomlands med just dessa själsliga relationer.
På min andra hemsida www.minervas.se har jag sedan 2008 skrivit massor av djuplodande texter om själsfränder, tvillingsjälar och karmiska relationer och vad som skiljer de åt.

Att möta, attrahera in och att leva med sin själsliga partner går genom oss själva först. Det är först när vi har en djup, kärleksfull, sann och närvarande relation med oss själva som vi fullt ut kan leva i balans och harmoni tillsammans. 

Genom eget själsligt arbete och själslig påfyllning på daglig bas lägger vi den bästa grunden.

I mitt program "Själslig balans" delar jag med mig av verktyg för att kunna uppnå dessa rutiner och en hjälp på vägen.

Du blir guidad av mig genom videofilmer och ljudfiler som innehåller övningar och meditationer som hjälper dig till själslig balans och kontakt med ditt hjärta och din egen kärlek och inre frid.

Här hittar du massor av läsning och djuplodande information och videos om tvillingsjälar/twin flames, själsfränder och karmiska relationer och mycket annat som hjälper dig att förstå skillnaden på dessa relationer och dom olika stadierna och utmaningarna som kan uppstå längs med vägen. Klicka här för att komma dit.

Här hittar du onlineprogrammet "Själslig balans" som hjälper dig att förbereda dig och lägga den bästa grunden för ett sådant möte och fortsatt relation. Klicka här för att komma till programmet.

bottom of page