top of page
Identifiera-känslan-ursprung_1900px_web.

SJÄLSLIG BALANS

BYGG DEN VIKTIGASTE RELATIONEN SOM FINNS – DEN TILL DIG SJÄLV!

De allra flesta jag möter i mitt arbete som relations- och livscoach kommer till mig för att de känner att livet är alldeles för utmanande.


För en del kan det börja med att man känner en tomhet i livet och att man i vardagen har tappat gnistan och meningen med det man gör. Ofta förstår man inte varför man känner som man gör och det ger en känsla av förvirring. En känsla av att man tappat bort sig själv.

Andra som kommer är högkänsliga och lider av att världen idag känns alldeles för påträngande. Man pendlar ständigt mellan sina egna behov och andras och man känner att man aldrig riktigt räcker till någonstans. Många gånger blir relationerna till andra lidande, allra helst de nära och intima relationerna. Man får inga kärleksrelationer att fungera samtidigt som det finns en enorm längtan efter kärlek.

Jag träffar också många som är helt utmattade för att de har känslan att de ger och ger utan att få tillbaka. Efter en tid tar tomheten och tröttheten över samtidigt som man tappar kontakten med sig själv och förlorar förmågan att känna sina egna behov.

Något av det första jag gör är att hjälpa mina kunder att hitta tillbaks och börja jobba på den allra viktigaste relationen som finns – den till sig själv! Det är magiskt att se vad som händer när man stärker relationen till sig själv – livet, glädjen, balansen och framför allt relationerna med andra börjar blomstra.

OM KAROLINA

IMG_5368.jpg

Karolina Österman är relations- och livscoach, medial vägledare, mindfulness-instruktör och grundare till Minervas.

Med ett stort och brinnande intresse för människor och relationer har hon sedan 2004 passionerat guidat och väglett människor in till deras innersta potential. Med fokus på den själsliga relationen med sig själv men även med sin partner har Karolina hjälpt flera tusen människor, både i Sverige men även många andra länder, att bringa klarhet i sina liv och finna inre frid.

Att förstå sina relationsmönster och bryta dem, finna sin inre diamant, sin lifemission och hitta tillit till sig själva och livet. Både genom privata samtal, parsamtal, kurser, workshops, meditationskurser och föreläsningar.

Den starka intuitionen och den medfödda förmågan att se bortom de sagda orden, är hennes ständiga följeslagare och en mycket viktig komponent i hennes arbete med människor.

Att dagligen fylla på sig själv själsligt för att upprätthålla en balans i livet, få mer flow och må bra på alla plan, är ett budskap hon ständigt sprider till sina klienter och sin omgivning. Ur denna passion väcktes tanken till detta program.

OM PROGRAMMET SJÄLSLIG BALANS

Efter alla år som jag jobbat med mina klienter (och även mig själv) vet jag vad det är som fungerar för att skapa glädje och balans i livet igen. 
 

Jag har tagit fram en metod i fem steg som ett steg i taget hjälper dig att hitta tillbaka till det liv du drömmer om. 
För att göra metoden tillgänglig för fler har jag nu paketerat den i detta webb-programmet.

 

De fem stegen:


1. Börja morgonen stark – förbereder dig för bästa möjliga dag. 
2. Bygga en stark självkänsla – steg för steg
3. Identifiera rädslor och hinder som står i vägen för ditt bästa liv.
4. Skapa en underbar, lockande bild av framtiden.
5. Avsluta dagen i ro och balans - förbereder dig för bästa sömnen.

I programmet har vi fokus på relationen till dig själv, för när du stärker relationen till dig själv, kommer alla andra relationer att falla på plats. Programmet är väldigt praktiskt inriktat. Du får tydliga instruktioner som gör att det är lätt att ta de steg som behövs. Om du bara följer programmet och får in det som en daglig rutin, kommer du snart att märka en tydlig skillnad i ditt liv.

Jag hoppas verkligen att du vill göra den här resan tillbaka till dig själv med mig som guide. Vi ses inne i kursen!

Benjamin headshot.png

"Sån underbar kurs på alla sätt!! Och det bästa är att jag kan återgå till detta närsomhelst när jag känner att jag behöver en boost igen!

Innehåller exakt vad man behöver när det kommer till “Själslig Balans”, speciellt mina favoriter: Din morgonrutin och Din kvällsrutin, något som jag personligen tycker är extremt betydelsefullt, hur vi startar och hur vi avslutar våra dagar! Kombinerat med att Karolina leder en in i att våga släppa taget om våra rädslor, att verkligen lära känna sig själv, skapa oss våran drömbild, identifiera känslor, få en bättre medvetenhet om våran kropp, till att avsluta med kanske det viktigaste: Att upprätthålla balansen över tid!
 

Ett enormt stort tack Karolina för en fantastisk kurs, som kommer värma mitt hjärta för en lång tid framöver!"
 

- Benjamin Vozmediano

"Vilken skatt! Känner mig rik som har tillgång till ett så vackert program. 
En ynnest att kunna ta till, smidigt via appen Teachable.

Morgonmys och kvällsro går varm, inte bara för mig, även för våra barn!

”Att identifiera en känslas ursprung” har satt igång så mycket i mig. Leta, rota, söka, finna. Och meditationen ”att släppa taget om rädslor” - allt handlar om detta. För mig, ett uppvaknande!

Allt ovan snyggt paketerat med små introducerande energifyllda filmer - som ju bara behövs se första gången innan man kliver in i avsnittet - för att sedan kunna om och om och om igen låta sig guidas av Karolina i meditation och/eller övningarna.

Har lyssnat på många meditationsappar, men detta fullmatade program med meditationer vinner. Komplett. Snyggt.
Så behaglig röst. Ett perfekt tempo. Guidning när den är som absolut bäst.

- Nina Spångberg

Referens-Nina-Spångberg_cirkel.png

”Kom ihåg var du finner dörren till harmoni: den finns inom dig.”


Rumi

INNEHÅLL I PROGRAMMET

01/

Introduktion

Kort introduktion till programmet, för att få överblick och motivation att komma igång.

03/

Din kvällsrutin

Din kvällsrutin hjälper dig att släppa taget om dagen som varit och komma till ro för att lägga grunden till en god natts sömn.

05/

Självkännedom

Denna kursdel, självkännedom, guidar dig in i en övning som stärker kärleken och kontakten med dig själv.

07/

Identifiera känslans ursprung

Denna del av kursen hjälper dig att komma till botten med en jobbig känsla du upplever i nuet och guidar dig in till känslans ursprung där du får utforska det som känns och möjlighet att läka och hela grundkänslan.

02/

Din morgonrutin

Din morgonrutin sätter prägel på hela din dag. Här får du lära dig en morgonrutin som ger dig en stark start på din dag.

04/

Släppa taget om rädslor

I detta avsnitt får du hjälp att släppa taget om de eventuella rädslor som ligger i vägen för din inre harmoni och frid.

06/

Skapa din drömbild

Skapa din drömbild hjälper dig att identifiera din inre dröm och längtan och guidar dig in till den upplevelsen.

08/

Kroppskännedom
 

Kroppskännedom guidar dig in i en övning i att bli ett med din fysiska kropp i total närvaro.

bottom of page