top of page
logga bild kö minervas mindre,1.PNG
Karolina Österman är medial relations- och livscoach, energy worker & healer, mindfulness-instruktör, parterapeut och grundare till Minervas. Med ett stort och brinnande intresse för människor och relationer har hon sedan 2004 passionerat guidat och väglett människor in till deras innersta potential. 
Med fokus på den själsliga relationen med sig själv men även med sin partner har Karolina hjälpt flera tusen människor, både i Sverige men även många andra länder, att bringa klarhet i sina liv och finna inre frid.

Att förstå sina relationsmönster och bryta dem, landa i sjäslig balans, finna sin inre diamant, sin lifemission och hitta tillit till sig själva och livet. Både genom privata samtal, parsamtal, kurser, workshops, meditationskurser och föreläsningar. 

 

Karolinas egna ord:

"Vem är jag, vem är jag inte? Jag är du och du är jag. Jag tror på att vi alla är droppar ur samma hav, att vi alla någonstans hör ihop och är ett. Jag tror att vår längtan och våra känslor i grund och botten är desamma och det är så vackert.
Jag tror på att det är när vi tappar kontakten med denna inre vetskap och gemenskap, när vi tappar kontakten med vårt eget inre, vårt själsliga, andliga jag som smärtan och rädslan i livet uppstår och vi går vilse.

Genom att möta min egna absolut största och djupaste rädsla och mörker så fann jag också min efterlängtade inre frihet. Där bodde min kraft, där fann jag mitt värde och där bodde också kreativiteten och min lifemission.
För hur vi än gör så går vägen genom oss själva, men tänk också så vackert att vi bär nyckeln själva.

Detta har så länge jag kan minnas varit min passion, min drivkraft, min mission - att få hjälpa andra människor dit, att släppa sig själva fria och leva livet fullt ut. Och det är en sådan vacker gåva att varje vecka få möta det i alla vackra möten och människoöden jag får ta del av.

Jag älskar att se människor växa, få blomma ut i sin fulla kraft och komma i kontakt med sin längtan.

Jag tror på öppna hjärtan, att beröra och låta sig beröras och hoppas att du vill följa med på denna spännande resa!

Varmt välkommen!

Med värme och omtanke, 

Karolina"

(Massor av läsning om relationer finner du på min andra hemsida www.minervas.se)

Hon har stor hängivenhet till sitt ljus arbete här på jorden. Hennes förståelse inom betende- kunskap och förlåtelse är otrolig. Och hennes förmåga att stå fast vid att vi har rätt att vara oss själva inifrån och ut har hjälpt mig många gånger att fortsätta min väg att våga stå upp för det jag tror på men också lära mig backa och följa kärlekens röst i stället för rädslans.

Elli

Tack Karolina! Du är ren och skär kärlek och jag tackar av hela mitt hjärta för att du såg mig och precis vad jag behövde!

Emma

bottom of page