top of page

När en dörr stängs, öppnas en annan....

När en dörr stängs, öppnas en annan. Våga tro, våga känn tilliten, följ med i livet och kom ihåg att ett smärtsamt slut egentligen bara är en vacker ny början. Det finns ingenting att frukta - allt är väl!

Något vi människor kämpar med och som är mångas största rädsla är att släppa taget, att våga backa i en relation, att våga kliva tillbaka i sig själv och utvärdera relationen och sig själv. Vad känner jag egentligen? Är det här det jag önskar? Är det bara jag som ger och får bara brödsmulor tillbaka? Vad händer om jag släpper taget? Kommer hen att försvinna då?

Känner du igen dig i dessa tankar så vill jag säga att den du ska vara med, den du är ämnad för kan du inte gå miste om. Ska det vara ni så kommer ni tillbaka till varandra. Eller så kommer det som är menat för dig. Ibland är det just genom släppa taget som man ser vad som egentligen var menat.

Jag möter så många par som håller liv i relationen med konstgjord andning. Där obalans råder och ingen mår bra. Men där rädslan för att vara ensam, rädslan att förlora, rädslan för den okända framtiden finns och fullständigt tar över. Men tänk om livet väntar på dig där runt hörnet? ”The cave you fear to enter holds the treasure you seek” säger Joseph Campbell. Och så är det. Livet finns på andra sidan rädslan. Att gå dit vi inte vågar gå, uppleva det vi inte vågar uppleva osv - DÄR har vi healingen, där bor friheten, där finns kärleken! Kom ihåg att när en dörr stängs så öppnas en ny. Alltid! Och en dag kommer du att se och förstå varför det aldrig fungerade med någon annan.

Du kommer undra varför du höll kvar så länge, du kommer undra vad du egentligen var rädd för. För kom ihåg, det finns ingenting att vara rädd för!!

Du är så oändligt vägledd och allt blir precis som det ska.

Du kan aldrig missa det som är menat för dig. Och det stora och vackra du drömmer om, det finns just där, i den grottan du fruktade gå in i.

Den framtiden du längtade efter men samtidigt motsatte dig.

Livet bor på andra sidan rädslan. Och lyckan kommer le mot dig igen och den storslagna kärleken du väntar på den kommer!

Och har du inte träffat den än - då väntar den på dig. Kom ihåg att den börjar med DIG! Den börjar med dig själv och kärleken till dig.

Och när du landar där och omfamnat dig själv och mött dina djupaste rädslor och mörker - där väntar det allra vackraste du någonsin upplevt! ❤️


- © Karolina Österman


1 203 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page